pianobegeleiding zang

Zingen bij Praktijk voor Piano & Zang?

Je houdt van zingen en je weet dat je eigenlijk best een leuke stem hebt. Of je wilt graag ontdekken of zingen iets voor je is, maar tot nu toe zing je alleen nog maar onder de douche, als je zeker weet dat je alleen thuis bent. Zingen is gewoon leuk om te doen, en je hoeft niet zo goed te zijn als de dames en heren van the Voice of andere professionals. In een koor zingen kan leuk zijn maar je kunt er ook voor kiezen om alleen of in een klein groepje te zingen, zodat je even helemaal aandacht voor jezelf hebt en kan zingen wat jij zelf leuk vind! Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben piano begeleider dus je staat er sowieso niet alleen voor.

Bekijk het filmpje:

Als je komt zingen bij Praktijk voor Piano & Zang dan leer je door te doen. Muziektheorie, intoneren, ontwikkeling van maat en ritmegevoel zijn vaardigheden die ik je leer tijdens het zingen van jouw eigen repertoire, dus geen saaie oefeningen. Wil zingen, maar ook noten leren lezen? Dat kan natuurlijk

Bekijk het filmpje:

Zingen en pianospelen tegelijk!

Je kunt ook leren zingen en spelen tegelijk. Eenvoudige akkoordbegeleiding is de basis maar jij kunt leren hoe je van piano en zang jouw unieke combinatie kan maken. Daarnaast is het mogelijk om los daarvan alleen te leren zingen of puur pianoles te volgen.

Bij Praktijk voor Piano en Zang heb jij de regie over jouw ontwikkeling. We werken samen aan jouw zangstem, voordracht en muzikale vaardigheden. Ik help je met verzamelen en instuderen van repertoire dat bij jou past. Leren door het maken van audio en/of visuele opnames hoort bij een van de mogelijkheden, evenals een “karaoke op maat”, om thuis te oefenen. Dan arrangeer ik jouw lied in de toonhoogte die het beste bij jouw stem past! Met mijn pianobegeleiding zul jij je gesteund voelen.

Wanneer worden er lessen gegeven?

Maandag t/m Vrijdag

Hoe kan ik contact opnemen?

jantineomta@gmail.com