Baby & Dreumes

Piano en/of Gitaar spelen en Zingen samen met jouw baby.

Vanaf het derde trimester in de zwangerschap kan de baby in de buik geluiden horen en genieten van muziek. Muziek kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, het is altijd heerlijk om te zingen en te spelen. Wetenschappers hebben aangetoond dat muziek een goede ontwikkeling bevordert op sociaal, emotioneel en cognitief gebied. Het Piano en/of Gitaar spelen en Zingen samen met jouw baby stimuleert de hechte band met jouw kindje.

Heb je thuis een piano of een gitaar?

Ben je zwanger of heb je net een kleine gekregen? Binnen 8 lessen (met of zonder baby) leer ik jouw hoe je met 4 akkoorden alle kinderliedjes kunt spelen en zingen. Je leert de bekende liedjes met vrolijke afwisselende begeleidingspatronen op de piano en/of de gitaar.

Wat leer ik?

Je leert bij mij niet alleen de akkoorden, maar ook hoe je jouw kindje het beste kunt betrekken in jouw muzikale activiteit. Welke toonsoort je kiest bijvoorbeeld, is belangrijk omdat baby’s en kleine kinderen gevoelig zijn voor bepaalde frequenties.

spelen-en-zingen-samen-met-jouw-baby
Heijs banner
Kinderliedjes

Kinderliedjes begeleiden en samen zingen is heerlijk voor de allerkleinsten. Goed voor de band tussen de ouders het kindje en de spraakontwikkeling.

- Slaapliedjes zoals Twinkle little star en Slaap kindje slaap

- Liedjes om actief te leren zoals Hoofd, schouders, knie en teen of Klap eens in je handjes.

- Liedjes om te leren tellen 1,2,3,4 hoedje van papier

- Feestliedjes zoals happy birthday en sinterklaasliedjes

Liedteksten zijn soms leuk aan te passen door de naam van het kindje te verwerken in het liedje. Je kunt de muziek ook opnemen zodat jou kindje 's avonds nog even in bed kan luisteren naar jouw vertrouwde stem.

Heijs banner
Volg de cursus

Als je een piano of gitaar in huis hebt is het sonde om deze te laten verstoffen. Binnen 8 lessen van 25 minuten kun je jezelf en jouw kleintje leren begeleiden op piano en/of op gitaar. Deze cursus is € 175,- en inclusief cursusboek. Je bent welkom met of zonder jouw kleintje! De lessen zijn individueel en op maat. Neem voor meer informatie contact op.

Dreumes