Zingen Zangles Zelfvertrouwenzingen zangles zelfvertrouwen

Op deze pagina zal ik iets over mezelf vertellen. Je kunt mij volgen op Youtube, Facebook en LinkedIn en mijn eigen liedcreaties zijn te beluisteren op Spotify.

jantineomta@gmail.com

Youtube

Facebook

https://play.spotify.com/album/4UcW1Up1Yqh9DRLvD6h8Hm

https://open.spotify.com/album/71j0e0sLVpIAknQEM1UNt4

Even voorstellen…
Pianolessen Enschede

In 1986 ben ik geboren en opgegroeid op een biologische boerderij in de Polder, waar ik op jonge leeftijd al ontdekte dat ik iets wilde doen met mijn liefde voor muziek. Ik ben begonnen met pianoles, maar daarna werd ook zingen mijn passie. Ik begon liedjes te schrijven en vormde duo’s met andere muzikanten. In September 2016 is mijn eerste EP “State of Mind” uitgekomen en najaar 2017 kwam mijn album “Hometown” uit. Momenteel ben ik bezig met mijn derde album. Daarnaast werk ik als arrangeur voor “Musicselections”. 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Enschede met een minor singer-songwriting. In 2014 starte ik een zelfstandige lespraktijk in Enschede. “Gewone” pianoles, pianoles voor zangers die zichzelf willen begeleiden met de piano. Sinds 2014 volg ik cursussen MediaMusic & Audio Productie. Dat wil zeggen: recording & mixing van piano en zang met digital audio workstations.