1. Waar is mijn bestelling?

U krijgt een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. U kunt een aankoop doen van een download, welke u direct kunt downloaden en printen. Een fysiek product krijgt u thuisgestuurd.

2. Wat is de levertijd?

Fysieke producten voor 16:00 uur besteld worden meestal de volgende werkdag bezorgd. Bestellingen vanuit België kunnen enkele dagen duren.

3. Kan ik een bestelling annuleren?

De aankoop van een download kunt u niet annuleren. Een fysiek product kunt u ongeacht de reden annuleren of retourneren.

Annuleren kan tot 16:00 uur, of als u ‘s avonds de bestelling heeft gedaan: 16:00 uur de volgende dag. Voor een retourzending betaalt u zelf de verzendkosten. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor een degelijke verpakking voor de retourzending. U krijgt het aankoopbedrag terug binnen 30 dagen mits:

  • het product in originele staat verkeerd
  • het product binnen 30 dagen wordt geretourneerd

4. Hoe wordt een product bezorgd?

Een fysiek product wordt bezorgd als brievenbus pakketje door PostNL.

5. Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten zijn €4,50 per bestelling. U kunt in de check out ook kiezen voor het ophalen van de bestelling. Dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten. Vanaf €40,- is verzending gratis.

6. Waar kan ik fysieke producten bekijken en kopen?

U kunt op afspraak langskomen bij de lespraktijk in Enschede.

7. Ik heb mijn bestelling niet ontvangen of de verkeerde bestelling ontvangen, wat nu?

Als er iets is mis gegaan met de bestelling kunt u contact opnemen via e-mail of via het contactformulier. Dan wordt het probleem zo spoedig mogelijk opgelost.