Begeleiding & Recording

Als zanger, instrumentalist of singer-songwriter kun je bij mij in de recording studio terecht voor het schrijven en opnemen van muziek.

Heijs banner
Recording

Pianistenwerk is voor mij ook productie: ik zie het als een uitdaging om van jouw song een geweldige opname te maken met de sound die bij jou past. Dat betekent opname, mixen en masteren waarbij ik werk met het digital audio workstation Cubase en ik beschik een U1 zwart hoogglans Yamaha piano, een Houten Fazer en een assortiment van akkoestische instrumenten.
Voor een meer electronische sound werk ik met Roland, Native instruments, en software van Waves.

Heijs banner
Begeleiding

Schrijf je jouw eigen nummers, maar beheers je nog geen instrument? Dan voorzie ik jou graag van van pianobegeleiding tijdens jouw recording in de studio. Ik kan jou ook begeleiden in het songwriting proces in het algemeen. Denk dan aan songteksten, akkoorden, begeleidingspatronen en tools waarmee je het beste uit jezelf kan halen qua spel of zang.