Begeleiding & Recording

Als zanger, instrumentalist of singer-songwriter kun je bij mij in de recording studio terecht voor het schrijven en opnemen van muziek.

studio zang opname
Heijs banner
Recording

Pianistenwerk is voor mij ook productie: ik zie het als een uitdaging om van jouw song een geweldige opname te maken met de sound die bij jou past. Dat betekent opnemen, mixen en masteren waarbij ik werk met het digital audio workstation Cubase. Ik beschik over een U1 zwart hoogglans Yamaha piano, een Houten Fazer en een assortiment van akoestische instrumenten.
Voor een meer elektronische sound werk ik met Roland, Native Instruments en software van Waves.

Heijs banner
Begeleiding

Schrijf je jouw eigen nummers, maar beheers je nog geen instrument? Dan voorzie ik jou graag van van pianobegeleiding tijdens jouw opname in de studio. Bij mijn begeleiding kun je ook denken aan hulp bij jouw songteksten, akkoorden en begeleidingspatronen. Ten slotte help ik jou graag met de uitvoering: het beste uit jezelf halen qua spel of zang.